Marita Katariina
TAITEILIJA, KUVITTAJA, ESIKOISLASTENKIRJAILIJA

Marita Katariina - maalaukset

NYT KAIKKI sivuillani myytävänä olevat MAALAUKSET -15 % ALENNUKSELLA. 

Pieni keiju- tai enkelimaalaus kaupan päälle kaikkiin tilauksiin. (katso alempaa kategoriat ja ilmaiset pienet enkelimaalaukset).

Maalaukseni on lajiteltu eri kategorioihin. Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana ja kokonaisuudessaan. Kuvia pystyt selaamaan kuvan alareunassa olevista nuolista.

Tilaukset onnistuvat "tilaa" painikkeen kautta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lasku toimitetaan tilauksen mukana. Maksuaikaa on 14 pvää laskun päiväyksestä. Toimitukset yleensä muutamassa arkipäivässä. Toimituskulut ovat 3,50-6 euroa, riippuen lähetyksen painosta ja koosta.

Käytän St.Petersburgin laadukkaita White Nights akvarellivärejä, sekä 300 g laadukasta akvarellipaperia. Lisätehosteena käytän usein valkoista akryyliväriä. Nämä teokset tarvitsevat lasin suojakseen, mielellään myös passepartoun (aukollinen pahvikehys). Maalauksen voi kehystää itse tai käyttää ammattikehystäjän palveluita. Monissa tavaratoloissa myydään sopivan kokoisia kehyksiä. Vinkit tee se itse- kehystykseen löydät ylävalikosta. 

Marita Katariina - Osuuskunta Kulttuuriteko Turku

 

ALLA UUSIMMAT SIVUILLE LISÄTYT:

Kaupan päälle - enkeli ja sydämet
Postikorttikoko
Kysy hinta
 
Kaupan päälle - pikkuenkeli
Postikorttikoko
Kysy hinta
 
Kaupan päälle - enkeli ja pieni sydän
Postikorttikoko
Kysy hinta
 
Suojelusenkeli vierellä kulkee
14,8 x 21 cm (A5)
26.00 €
32.00 €
Suojelusta sinulle
14,8 x 21 cm (A5)
26.00 €
32.00 €