Marita Katariina
TAITEILIJA, KUVITTAJA, ESIKOISLASTENKIRJAILIJA

TilauslistaTyttö ja huilu
14,8 x 21 cm (A5)
32.00 €
Suojelusenkeli, sydämet
Kehyksineen 24 x 19 cm. Pöytätuki ja ripustusmahdollisuus.
30.00 €
Toimituskulut vaihtelevat paketin koon mukaan, yleensä 2-10€. Lopullinen hinta sovitaan sähköpostitse. Jos haluat kehykset sellaiseen maalaukseen, jossa niitä ei ole niin kysy valmiskehysmahdollisuutta lomakkeen lisätiedot kentässä.
Hinta yhteensä ilman postikuluja: 69.00 €
Etu- ja sukunimi:
Osoite:
Kunta:
Postinumero:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Lisätiedot & tiedustelut ja mahdollinen alekoodi:

 

 

 

Yhteystiedot

Marita Katariina Ojala
marita.katariina@gmail.com


 

Lyhyt info maalauksistani:

Myyn sekä näyttelyideni että postin välityksellä. Näyttelyistä ostettaessa työhön saa niissä olevat esittelykehykset mukaan. Esittelykehykset eivät ole tarkoitettu työn lopullisiksi kehyksiksi: niissä maalaus on suoraan lasia vasten, joka ei ole maalaukselle ajan kuluessa välttämättä hyväksi. Akvarelli on vesiväri, joten se tarvitsee aina lasin suojakseen, mutta myös mielellään paspartuurin (pahvikehys lasin alla) ympärilleen. Maalauksen voi kehystää itse kaupan valmiskehyksiin tai sen voi kehystyttää ammattilaisella. Sopivan sävyinen paspartuurikehys (yleensä parhaiten toimii lämmin valkoinen) maalauksen ympärillä korostaa sitä kauniisti, estää maalausta koskettamasta lasia ja tuo taululle lisää kokoa. Kehyslistaksi sopii esimerkiksi kapea n.1,5 cm levyinen hopean tai kullansävyinen puulista. Myös huoneen sisustuksen väreistä voi valita kehyksen sävyn, mutta silloin kehyksessä olisi hyvä olla jokin sama sävy joka toistuu itse maalauksessa. Muutoin kehykset ja maalaus todennäköisesti riitelevät keskenään.

Tilaukset

Ylävalikosta kohdasta "maalaukset" löydät kategoriat ja niiden kautta myynnissä olevat maalaukset. Tilauslomake avautuu, kun painat haluamasi maalauksen alla tilaa- painiketta. Muistathan tarkistaa ennen tilauksen lähetystä, että sähköpostiosoitteesi ja yhteystiedot ovat oikein.

Maalaus toimitetaan tukevassa kartonkikuoressa tukipahvin kera tai tukipahvien välissä.
Ostos maksetaan sähköpostiin tulevalla laskulla. Maksuaikaa on 14 päivää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitusaika tavallisesti tilauksesta kolme arkipäivää. 

Postikulut:

A4 ja suuremmat kehyksettömät maalaukset 6,50 euroa. Toimitus pakettitoimituksena.

Edellistä pienemmille postikulut 4 euroa. Tulee kirjetoimituksena.

 

Muut työt: kulut ilmoitetaan erikseen.

Samoilla postikuluilla kulkee useampi maalaus. 

On hyvä muistaa, että akvarelli on vesiväri, joten kehystämätöntä maalausta on käsiteltävä varoen jottei se kostu ja vaurioidu.